Omgevingsdames
Advies en training

Expertise

Omgevingswet trainingen

Omgevingswet trainingen

Voor verschillende overheidsinstanties trainingen gegeven over de Omgevingswet. De Omgevingsdames biedt een training Omgevingswet op maat. Onze trainingen kenmerken zich door veel interactie. Door het toepassen van de tools van de Omgevingswet tijdens een interactieve opdracht blijft de kennis hiervan vaak ook beter hangen bij de medewerkers en wordt het samenwerken gestimuleerd.

Referenties Gemeente Den Helder, Omgevingsdienst Groningen, OWO- gemeenten.

Advisering ruimtelijke ordening en VTH

Advisering ruimtelijke ordening en VTH

Voor advisering bij procedure op het gebied van vergunningen, ruimtelijke ordeningen of bezwaren kunt u bij ons terecht. Door onze kennis en ervaring te combineren proberen wij u een goed passend advies te geven.

Omgevingswet advisering

Omgevingswet advisering

Beide dames hebben praktijk ervaring en kennis over de Omgevingswet. Door hun ervaringen als programmamanager of projectleider weten zij waar de organisatie tegenaan lopen. HIerdoor kunnen zij passend advies geven. De Omgevingswet brengt verschillende opgaven met zich mee. Hiermee helpen wij u graag verder.

Maatwerk

Maatwerk

Naast ons genoemde aanbod, bieden wij ook maatwerk aan. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.